De 5 voordelen van een mega meubelstunthal

Geplaatst door

Wanneer we op zoek gaan naar nieuwe meubels voor je woning, gaan we vrijwel automatisch naar een winkel waar mooie, nieuwe meubels worden aangeboden. Toch is het erg handig om ook eens een kijkje te nemen bij een meubelstunthal omdat daar ook onwijs mooie meubels te vinden zijn. Maar wat zijn nou de voordelen van zo’n stunthal? We delen het graag met je.

1. Meubels zijn flink afgeprijsd

De meubels in een meubelstunthal hebben meestal gediend als showmodel in een winkel. Hierdoor krijg je soms wel meer dan 50% korting op de producten die in een meubelstunthal staan. Je betaald dus een stuk minder dan dat je het meubel nieuw zou aanschaffen.

2. Goede kwaliteit voor een klein prijsje

De aangeboden meubels zijn van goede kwaliteit. Het gaat vaak om wat duurdere meubels die kwalitatief heel erg goed zijn. Je hebt dus een meubel van goede kwaliteit waar je (in tegenstelling tot de nieuwprijs) vaak erg weinig voor hoeft te betalen.

3. Iets duurder dan basic woonwinkels maar wel beter

Velen zijn geneigd om te kiezen voor goedkopere meubels van een leuke woonwinkel. Logisch ook, het is vaak een hele uitgaven! In vergelijking met deze winkels zijn de meubels uit een meubelstunthal soms wel nog wat prijziger, echter heb je wel veel betere kwaliteit! Vraag jezelf dus af waar je liever voor kiest; of je betaalt iets meer maar hebt er langer plezier van. Of je koopt minder goede kwaliteit meubels die minder lang meegaat maar waardoor je wel minder geld uit geeft.

4. Het is leuk om er rond te neuzen

Misschien dat je nog nooit in een meubelstunthal geweest bent, maar het is erg leuk om daar eens rond te neuzen. In tegenstelling tot winkels waar je vaak maar beperkte keuze hebt, vind je in een stunthal onwijs veel verschillende meubels. Dit komt omdat er vaak maar een aantal exemplaren van dezelfde meubels zijn omdat het gaat om oude showmodellen of niet verkochte meubels.

5. Ze verkopen alle soorten meubels

Het maakt niet uit naar wat voor meubel je opzoek bent, bij een meubelstunthal hebben ze over het algemeen ieder soort meubel. Van zitbank tot eettafel tot buffetkast. Wat je ook zoekt, de kans is groot dat het verkocht wordt in een stunthal!

Overal in het land zitten wel meubelstunthallen. De meubels in het assortiment zijn altijd weer anders, dit is afhankelijk van wat er uit de winkels komt. Juist hierdoor blijft het wel verrassend en leuk om er eens een kijkje te nemen. Je vindt er hele andere meubels dan in de standaard woonwinkels waardoor je weer heel wat inspiratie op kunt doen voor je nieuwe interieur. Genoeg redenen in ieder geval om eens een kijkje in een meubelstunthal te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *