De inloopkast, de droom van iedere vrouw!

Geplaatst door

Ervaar pure luxe in je eigen huis!

We zien het regelmatig voorbij komen in echte “vrouwenfilms”. Een inloopkast die helemaal ingericht is naar de wensen van de vrouw in kwestie. Het klinkt heel romantisch en dat is het ook wel! Vele vrouwen dromen van een kast als deze. Ook op wonen websites zijn er genoeg afbeeldingen van te vinden. Doe inspiratie op! Een inloopkast is een woonbeleving op zich. Je waant je even in je eigen wereld terwijl je rustig de nodige kledingstukken en toebehoren bij elkaar zoekt.

De inrichting van de kast

Hoe je de kast exact inricht is natuurlijk geheel je eigen keuze. Een aantal zaken vinden we echter in vrijwel elke inloopkast terug. Denk hierbij aan een gedeelte om kleding op de hangen. Ook zijn er vakken aanwezig waar kleding op stapeltjes gelegd kan worden. Het echte luxepaardje wil ook graag een gedeelte om schoenen en accessoires netjes te kunnen opbergen. En waarom ook niet? Het is erg fijn als je alles op het gebied van kleding in één ruimte hebt opgeslagen. Sommige kasten bieden ruimte voor mandjes. Hier zou je bijvoorbeeld je sokken in kunnen opbergen. Ook haakjes zijn gemakkelijk. Een gedragen jasje even ophangen ziet er netjes uit. Een inloopkast die er geordend uitziet oogt fijn. Een spiegel in je inloopkast is één van de vele mogelijkheden. Tevens zou je, indien de ruimte het toelaat, een stoel kunnen plaatsen. Drapeer hier een vrolijk kleedje of dekentje over. Dat geeft een gezellig gevoel. Een kleed met een bloemenmotief brengt vrolijkheid met zich mee.

De kast aankleden

Als je een inloopkast hebt beschik je in principe over een eigen vertrouwde ruimte die alleen voor jou toegankelijk is. Jouw spullen liggen er immers opgeslagen. Maak het extra gezellig door wat verlichting op te hangen. Een felle lamp is fijn omdat je dan alles goed kan bekijken. Spotjes maken het geheel wat knusser. Heb je een kale muur over? Lijst een poster in van een echte modestad zoals Parijs en hang deze op! Op deze manier ervaar je je eigen woonbeleving optimaal en geniet je er zeker van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *