U bekijkt pagina: Home » Dressoir Hoogglans Wit

Resultaten voor 'Dressoir Hoogglans Wit'

Search Results 1 tot 30 van totaal 1750 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Dressoir Onda 205 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Onda 205 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Onda 205 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
30 00
Onda dressoir
Dressoir Onda van 205 cm breed in Hoogglans WitEen dressoir uit de Woonprogramma Onda Design. Een modern, stijlvol en kwalitatief hoogwaardig dressoir voorzien van 4 deuren en LED verlichting. Het dressoir is gemaakt van stevig MDF en afgewerkt in het Italiaans hoogglans wit. Behalve enorm smaakvol, biedt het dressoir bijzonder veel ruimte om eenvoudig allerlei spullen in op te bergen. Er zijn dan ook meerdere legplanken aanwezig voor voldoende opbergruimte. Maak uw inrichting compleet met bijvoorbeeld een tv-meubel, salon- en eettafel uit de Onda hoogglans woonserie!Woonprogramma Onda bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lak- 4 Deuren- Zonder handgrepen- Opbergvakken met legplanken- Ingebouwde LED verlichtingAfmetingen:Hoogte: 85 cmBreedte: 205 cmDiepte: 50 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
IB Living
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�519.00
Magnify Dressoir Kristal White
Dressoir Kristal White
Dressoir Kristal White
Woonkamer
20 00
Kristal White dressoir
Dressoir Kristal White Hoogglans WitEen dressoir uit de woonprogramma Kristal collectie. Een modern dressoir volledig in het Italiaans hoogglans wit en afgewerkt met 6 Swarovski steentjes in iedere handgreep. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans wit woonserie! De dressoir is in combinatie met wandspiegel te bestellen. Wandspiegel Kristal is ook apart te bestellen.Kristal dressoir is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lak- Chromen handgrepen bedekt met drie swaroski steentjes aan weerskanten- 2 Opbergvakken- 3 Ruime ladevakken- Optioneel wandspiegelAfmetingen:Hoogte: 87 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage Dressoir: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
IB Living
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�629.00
Magnify Dressoir Resolution Xl 240 Cm Breed
Dressoir Resolution Xl 240 Cm Breed
Dressoir Resolution Xl 240 Cm Breed
Woonkamer
0 00
Viano 3638 N14
Dressoir Resolution XL van 240 cm breed in Hoogglans Wit/ZwartModerne Dressoir uit de nieuwe Resolution collectie. Resolution serie is een collectie van hedendaagse moderne woonkamer en eetkamer meubilair. Het assortiment is afgewerkt in hoogglans voor een schoon, helder en trendy uitstraling.De resolution stijlvolle Dressoir heeft 2 grote deuren, 2 kleine deuren en 1 openvak met led. In de kast bevinden zich 3 legplanken.Woonprogramma resolution bevat ook een Groot Dressoir, Klein Dressoir, Salontafel, Vitrinekast, Uitschuifbare Eettafel, Eetkamerstoel, Tv meubel en een Tv Wandmeubel. Onderaan de pagina kunt u de overige meubels uit de serie bekijken.Kenmerken:- Compleet hoogglans- 3 houten legplanken, max. 5 kg belastbaarheid- 1 openvak- Inclusief LED verlichtingenAfmeting:Hoogte: 82 cmBreedte: 240 cmDiepte: 52 cmKleur: Hoogglans Wit met Hoogglans ZwartMateriaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Ameubelment
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�699.00
Magnify Dressoir Kristal Black
Dressoir Kristal Black
Dressoir Kristal Black
Woonkamer
20 00
Kristal Black dressoir
Dressoir Kristal BlackEen dressoir uit de woonprogramma Kristal collectie. Een modern dressoir volledig in het Italiaans hoogglans afgewerkt met 6 Swarovski steentjes in iedere handgreep. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans wit woonserie! De dressoir is in combinatie met wandspiegel te bestellen. Wandspiegel Kristal is ook apart te bestellen.Kristal dressoir is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lak- Chromen handgrepen bedekt met drie swaroski steentjes aan weerskanten- 2 Opbergvakken- 3 Ruime ladevakken- Optioneel wandspiegelAfmetingen:Hoogte: 87 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans Zwart 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage Dressoir: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
IB Living
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�629.00
Magnify Dressoir Resolution Small 203 Cm Breed
Dressoir Resolution Small 203 Cm Breed
Dressoir Resolution Small 203 Cm Breed
Woonkamer
0 00
Viano 3638 N29
Dressoir Resolution Small van 203 cm breed in Hoogglans Wit/ZwartModerne Dressoir uit de nieuwe Resolution collectie. Resolution serie is een collectie van hedendaagse moderne woonkamer en eetkamer meubilair. Het assortiment is afgewerkt in hoogglans voor een schoon, helder en trendy uitstraling.De resolution stijlvolle Dressoir heeft 2 grote deuren, 2 ladevakken en 1 openvak met led. In de kast bevinden zich 2 legplanken.Woonprogramma resolution bevat ook een Groot Dressoir, Klein Dressoir, Salontafel, Vitrinekast, Uitschuifbare Eettafel, Eetkamerstoel, Tv meubel en een Tv Wandmeubel. Onderaan de pagina kunt u de overige meubels uit de serie bekijken.Kenmerken:- Compleet hoogglans- 2 houten legplanken, max. 5 kg belastbaarheid- 2 ladevakken- 1 openvak- Inclusief LED verlichtingenAfmeting:Hoogte: 82 cmBreedte: 203 cmDiepte: 52 cmKleur: Hoogglans Wit met Hoogglans ZwartMateriaal: MDF houtZelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Ameubelment
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�679.00
Magnify Dressoir Perla White 205 Cm Breed Hoogglans Wit
Dressoir Perla White 205 Cm Breed Hoogglans Wit
Dressoir Perla White 205 Cm Breed Hoogglans Wit
Woonkamer
99 00
Perla White Buffet
Dressoir Perla White van 205 cm breed in Hoogglans witEen dressoir uit de woonprogramma Perla Design is een modern dressoir volledig afgewerkt in het Italiaans hoogglans wit en voorzien van ingelegde Swarovski steentjes. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 2 schuifladen. De combinatie van Italiaans hoogglans wit en de ingelegde Swarovski steentjes, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de La Perla Italiaans hoogglans wit woonserie!Woonprogramma Perla bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Ook verkrijgbaar in hoogglans zwart- Italiaanse hoogglans meubel- Chromen handgrepen- Handgrepen volledig ingelegd met swaroski stenen- Kastranden volledig ingelegd met swaroski stenen- Volledig hoogglans- Spaanplaat in kleur met 3 gespoten lagen UV lak- 2 kastdeuren- 2 laden- Wandspiegel optioneelAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 205 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
IB Living
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�900.00
Magnify Dressoir Perla Black 205 Cm Breed Hoogglans Zwart
Dressoir Perla Black 205 Cm Breed Hoogglans Zwart
Dressoir Perla Black 205 Cm Breed Hoogglans Zwart
Woonkamer
99 00
Perla Black Dressoir
Dressoir Perla Black van 205 cm breed in Hoogglans zwartEen dressoir uit de woonprogramma Perla Design. Het is een modern dressoir volledig afgewerkt in het hoogglans zwart en voorzien van ingelegde Swarovski steentjes. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 2 schuifladen. De combinatie van Italiaans hoogglans zwart en de ingelegde Swarovski steentjes, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Perla Italiaans hoogglans zwart woonserie!Woonprogramma Perlabevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Ook verkrijgbaar in Hoogglans wit- Italiaanse hoogglans meubel- Chromen handgrepen- Handgrepen volledig ingelegd met swaroski stenen- Kastranden volledig ingelegd met swaroski stenen- Volledig hoogglans- Spaanplaat in kleur met 3 gespoten lagen UV lak- 2 kastdeuren- 2 ladenAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 205 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans Zwart3 lagenMateriaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
IB Living
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�900.00
Magnify Germania Almeria Dressoir
Germania Almeria Dressoir
Germania Almeria Dressoir
Woonkamer Meubels
Germania
Zwart
Het hoogglans zwarte Dressoir Almeria van het Duiste merk Germania is allesbehalve donker en saai. De zwarte hoogglans dressoir vertegenwoordigt een frisse en jeugdige uitstraling. De dressoir is gemaakt van kwalitatief MDF hout en afgewerkt met een zwarte hoogglans laklaag aan alleen de fronten. Dressoir Almeria is voorzien van drie lades en drie deuren, dit biedt je de mogelijkheid om spullen netjes op te bergen. De duurzame ABS randen zorgen voor een visueel aantrekkelijk beeld en een kleinere kans op krassen en schade. De hoogglansfronten zijn afgewerkt met metalen handgrepen wat zorgt voor een trendy uitstraling.
Dressoir
B192, D40, H88 cm.
Hout,Metaal
Het hoogglans zwarte Dressoir Almeria van het Duiste merk Germania is allesbehalve donker en saai. De zwarte hoogglans dressoir vertegenwoordigt een frisse en jeugdige uitstraling. De dressoir is gemaakt van kwalitatief MDF hout en afgewerkt met een zwarte hoogglans laklaag aan alleen de fronten. Dressoir Almeria is voorzien van drie lades en drie deuren, dit biedt je de mogelijkheid om spullen netjes op te bergen. De duurzame ABS randen zorgen voor een visueel aantrekkelijk beeld en een kleinere kans op krassen en schade. De hoogglansfronten zijn afgewerkt met metalen handgrepen wat zorgt voor een trendy uitstraling.
Woonkamer meubels> Dressoir
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�359.10
Magnify Spiegel Kristal White 187 X 86 Cm
Spiegel Kristal White 187 X 86 Cm
Spiegel Kristal White 187 X 86 Cm
Woonkamer
0 00
Kristal White spiegel
Spiegel Kristal White 187x86cm - Hoogglans witEen spiegel uit de woonprogramma Kristal. Een moderne spiegel voorzien van een hoogglans wit omlijsting en ideaal passend bij het Kristal hoogglans wit dressoir. De spiegel is uiteraard ook los te gebruiken en zal niet misstaan in bijvoorbeeld de hal of boven een mooi dressoir. De spiegel past door het neutrale uiterlijk in meerdere inrichtingen en garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans wit woonserie!Kristal spiegel is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lakAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 187 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF hout met Spiegel Glas
IB Living
Woonkamer Accessoires
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�169.00
Magnify Germania Adana Dressoir
Germania Adana Dressoir
Germania Adana Dressoir
Woonkamer Meubels
Germania
Wit
Een mooi dressoir van degelijke kwaliteit. Het Dressoir Adana is vooral een veelzijdig meubel. Door een mooi design te combineren met een praktisch ontwerp heeft dit woonkamer meubel alles wat je wenst. Het meubelmerk Germania heeft dit model ontworpen. De deuren van het Dressoir Adana zijn afgewerkt met hoogglans witte lak en uitgevoerd in MDF-hout. De romp van het dressoir is mat wit van kleur. Verder heeft het dressoir twee deuren met twee legplanken en drie lades. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar zodat je zelf de indeling kunt aanpassen. Geef het hoogglans dressoir meer flair met leuke woonaccessoires.
Dressoir
B144, D40, H86 cm.
Hout,Metaal
Een mooi dressoir van degelijke kwaliteit. Het Dressoir Adana is vooral een veelzijdig meubel. Door een mooi design te combineren met een praktisch ontwerp heeft dit woonkamer meubel alles wat je wenst. Het meubelmerk Germania heeft dit model ontworpen. De deuren van het Dressoir Adana zijn afgewerkt met hoogglans witte lak en uitgevoerd in MDF-hout. De romp van het dressoir is mat wit van kleur. Verder heeft het dressoir twee deuren met twee legplanken en drie lades. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar zodat je zelf de indeling kunt aanpassen. Geef het hoogglans dressoir meer flair met leuke woonaccessoires.
Woonkamer meubels> Dressoir
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�251.10
Magnify Spiegel Kristal Black 187x86 Cm
Spiegel Kristal Black 187x86 Cm
Spiegel Kristal Black 187x86 Cm
Woonkamer
0 00
Kristal spiegel Black
Spiegel Kristal Black 187x86cmEen spiegel uit de woonprogramma Kristal. Een moderne spiegel voorzien van een hoogglans zwarte omlijsting en ideaal passend bij het Kristal hoogglans zwarte dressoir. De spiegel is uiteraard ook los te gebruiken en zal niet misstaan in bijvoorbeeld de hal of boven een mooi dressoir. De spiegel past door het neutrale uiterlijk in meerdere inrichtingen en garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans woonserie!Kristal spiegel is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lakAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 187 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans zwart 3 lagenMateriaal: MDF hout met Spiegel Glas
IB Living
Woonkamer Accessoires
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�169.00
Magnify Wandspiegel Perla White 180 Cm Breed
Wandspiegel Perla White 180 Cm Breed
Wandspiegel Perla White 180 Cm Breed
Woonkamer
20 00
Perla White Mirror
Wandspiegel Perla White van 180 cm breed in Hoogglans witWandspiegel uit de woonprogramma Perla is een een moderne spiegel voorzien van een hoogglans witte omlijsting en ideaal passend bij het Perla hoogglans witte dressoir. De spiegel is uiteraard ook los te gebruiken en zal niet misstaan in bijvoorbeeld de hal of boven een mooi dressoir. De spiegel past door het neutrale uiterlijk in meerdere inrichtingen en garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Perla Italiaans hoogglans wit woonserie!Woonprogramma Perla bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse hoogglans meubel- Volledig hoogglans- Spaanplaat in kleur met 3 gespoten lagen UV lak- Ook leverbaar in combinatie met dressoir PerlaAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 180 cmDiepte: 5 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: MDF hout en SpiegelglasMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
IB Living
Woonkamer Accessoires
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�159.00
Magnify Wandspiegel Onda 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Wandspiegel Onda 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Wandspiegel Onda 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
20 00
Onda Spiegel
Wandspiegel Onda van 180 cm breed in Hoogglans WitEen wandspiegel uit de Woonprogramma Onda Design. Een moderne, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige spiegel voorzien van een hoogglans witte lijst. De spiegel is ideaal om bij het bijpassende dressoir uit de Onda collectie te plaatsen! Daarenboven zal de spiegel losstaand bijvoorbeeld in de hal ook niet misstaan! Maak uw inrichting compleet met bijvoorbeeld een tv-meubel, eettafel en dressoir uit de Onda hoogglans woonserie!Woonprogramma Onda bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken- Italiaans meubel- Volledig hoogglans- 3 lagen gespoten UV lakAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 180 cmDiepte: 4 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: hoogwaardig spaanplaatMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
IB Living
Woonkamer Accessoires
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�159.00
Magnify Dressoir Bump Hoogglans Wit
Dressoir Bump Hoogglans Wit
Dressoir Bump Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
Bump 36
Dressoir Bump 151 cm breed - Hoogglans witModerne Dressoir komt uit de woonprogramma Bump en is uitgevoerd in de kleur hoogglans wit. Het is een stijlvol Dressoir voor in de woonkamer of eetkamer. Deze stijlvolle Bump serie is voorzien van gelakt hoogglans oppervlakte, kwaliteit materiaal met een exclusief design waarmee deze serie een complete succes is voor in uw woning. Samen met de optionele multicolor LED verlichting gecombineerd met elegant design en top kwaliteit brengt bump serie een ware luxe in uw woonkamer, eetkamer of hal.De Dressoir Bump is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen en is voorzien van 3 deuren met legplanken. Het meubel is voorzien van 1 glazen deur met glazen legplank waarin u mooi uw accessoires in kunt tonen.Woonprogramma bump bevat ook een Dressoir 151 cm, Dressoir 180 cm, Buffetkast en Tv meubel.Kenmerken:- 3 deuren met legplanken- 1 deur met glas en glazen legplank- chrome strip- Optionele multicolor LED verlichtingAfmetingen:Breedte: 151 of 180 cmHoogte: 80 cmDiepte: 50 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met GehardglasZelfmontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Ameubelment
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�329.00
Magnify Dressoir Ketty White 218 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Ketty White 218 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Ketty White 218 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
20 00
Ketty White Dressoir
Dressoir Ketty White van 218 cm breed in Hoogglans WitDeze dressoir komt uit de Woonprogramma Ketty White Design. Een fantastisch vitrinekast volledig afgewerkt in hoogglans wit. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige MDF materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft de dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De dressoir kan in combinatie met de spiegel bestelt worden. U kunt de spiegel ook los bestellen. De dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en dressoir uit de Ketty Italiaans hoogglans wit woonserie!  Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonprogramma Ketty bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse meubel- Volledig hoogglans- 3 Gespoten lagen UV lak- 3 Ladevakken- 2 Opbergvakken- Geen handgrepen- Spiegel optioneelAfmetingen Dressoir:Hoogte: 86 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmAfmetingen Wandspiegel:Breedte: 187 cmHoogte: 86 cmDiepte: 4 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
IB Living
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�499.00
Magnify Dressoir Ketty 218 Cm Breed - Hoogglans Zwart Met Wit
Dressoir Ketty 218 Cm Breed - Hoogglans Zwart Met Wit
Dressoir Ketty 218 Cm Breed - Hoogglans Zwart Met Wit
Woonkamer
20 00
Ketty Buffet zwart/wit
Dressoir Ketty van 218 cm breed in Hoogglans Zwart met WitDeze dressoir komt uit de Woonprogramma Ketty Design. Een fantastisch design vitrinekast volledig afgewerkt in het Italiaans hoogglans wit met zwart. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige MDF materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft de dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De dressoir kan in combinatie met de spiegel bestelt worden. U kunt de spiegel ook los bestellen. De dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en dressoir uit de Ketty Italiaans hoogglans wit woonserie! Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Ketty serie is verkrijgbaar in hoogglans wit en Hoogglans wit met zwart.Woonprogramma Ketty bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse meubel- Volledig hoogglans- 3 Gespoten lagen UV lak- 3 Ladevakken- 2 Opbergvakken- Geen handgrepen- Optioneel Wandspiegel KettyAfmetingen:Hoogte: 87 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmAfmetingen Wandspiegel KettyBreedte: 187 cmHoogte: 86 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans wit met zwartMateriaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
IB Living
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�499.00
Magnify Dressoir Bump Hoogglans Zwart
Dressoir Bump Hoogglans Zwart
Dressoir Bump Hoogglans Zwart
Woonkamer
0 00
Bump 38
Dressoir Bump in Hoogglans zwartModerne Dressoir komt uit de woonprogramma Bump en is uitgevoerd in de kleur hoogglans zwart. Het is een stijlvol Dressoir voor in de woonkamer of eetkamer. Deze stijlvolle Bump serie is voorzien van gelakt hoogglans oppervlakte, kwaliteit materiaal met een exclusief design waarmee deze serie een complete succes is voor in uw woning. Samen met de optionele multicolor LED verlichting gecombineerd met elegant design en top kwaliteit brengt bump serie een ware luxe in uw woonkamer, eetkamer of hal.De Dressoir Bump is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen en is voorzien van 3 deuren met legplanken. Het meubel is voorzien van 1 glazen deur met glazen legplank waarin u mooi uw accessoires in kunt tonen.Woonprogramma bump bevat ook een Dressoir 151 cm, Dressoir 180 cm, Buffetkast en Tv meubel.Kenmerken:- 3 deuren met legplanken- 1 deur met glas en glazen legplank- chrome strip- Optionele multicolor LED verlichtingAfmetingen:Breedte: 151 of 180 cmHoogte: 80 cmDiepte: 50 cmKleur: Hoogglans zwartMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met GehardglasZelfmontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Ameubelment
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�329.00
Magnify Dressoir Paris 177 Cm In Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Paris 177 Cm In Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Paris 177 Cm In Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
429428 - Naxis
Dressoir Paris 177 cm in Geborsteld eiken met hoogglans witEen dressoir uit de Woonprogramma Paris Design. Een dressoir die afgewerkt is in Geborsteld eiken met hoogglans wit. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 deuren en 1 schuiflade. Dankzij de Geborsteld eiken met hoogglans witte afwerking heeft dit dressoir een warme uitstraling. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen.Het meubel is uitgevoerd in MDF en Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating en biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 schuifladen met 2 deuren. De lade schuift soepel heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders waardoor het dressoir gebruiksvriendelijk is. Achter de deuren vind je legplanken waardoor alle ruimte op een functionele manier is ingedeeld.Voor meer producten uit deze serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Verstelbare planken op 3 niveaus- Krasbestendig- 2 deuren- 4 schuifladenAfmetingen:Hoogte: 90 cmBreedte: 177 cmDiepte: 42 cmKleur: Geborsteld eiken met hoogglans witMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout - Melaminehars coating- MDFMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Young Furniture
Kasten
In voorraad
nieuw
68 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�269.00
Magnify Dressoir Norden 252 Cm Breed - Grijs Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Norden 252 Cm Breed - Grijs Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Norden 252 Cm Breed - Grijs Eiken Met Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
Norden 8281 N14
Dressoir Norden van 252 cm breed in Grijs eiken met hoogglans witDeze grote dressoir Norden is een modern dressoir met 3 hoogglans wit deuren en 2 hoogglans wit ladevakken. In de dressoir zijn er 4 vakken voor het opbergen van uw spullen. De 2 ladevakken zijn voorzien van metalen sliding rails. Deze rails zorgen ervoor dat de lades makkelijk open en dicht gaan. Deze grote dressoir heeft dus heel veel ruimte. U kunt hierin veel spullen kwijt zodat uw woonkamer netjes opgeruimd is. Het is een modern serie die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn mooi groot woonkamer meubels. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonprogramma Norden bevat ook een Dressoir 200 cm, Dressoir 252 cm, Opbergkast, Hangkast, Verlengbare Eettafel, Salontafel en Tv meubel. De hele serie kunt u onderaan productomschrijving bekijken.Kenmerken:- robuuste uitstraling- 3 deuren- 4 vakken achter de deuren- 2 ladevakken- fronten hoogglans witAfmeting: Hoogte: 80 cm Breedte: 252 cm Diepte: 45 cmKleur: Grijs Eiken met Hoogglans WitMateriaal: MDF houtZelfmontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Ameubelment
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�599.00
Magnify Dressoir Norden 200 Cm Breed - Grijs Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Norden 200 Cm Breed - Grijs Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Norden 200 Cm Breed - Grijs Eiken Met Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
Norden 8281 N29
Dressoir Norden van 200 cm breed in Grijs eiken met hoogglans witDeze grote dressoir norden is een modern dressoir met 2 hoogglans wit deuren en 2 hoogglans wit ladevakken. In de dressoir zijn er 2 vakken voor het opbergen van uw spullen. De 2 ladevakken zijn voorzien van metalen sliding rails. Deze rails zorgen ervoor dat de lades makkelijk open en dicht gaan. Deze grote dressoir heeft dus heel veel ruimte. U kunt hierin veel spullen kwijt zodat uw woonkamer netjes opgeruimd is. Het is een modern serie die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn mooi groot woonkamer meubels. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonprogramma Norden bevat ook een Dressoir 200 cm, Dressoir 252 cm, Opbergkast, Hangkast, Verlengbare Eettafel, Salontafel en Tv meubel. De hele serie kunt u onderaan productomschrijving bekijken.Kenmerken:- robuuste uitstraling- 2 deuren- 2 vakken achter de deuren- 2 ladevakken- fronten hoogglans witAfmeting: Hoogte: 80 cm Breedte: 200 cm Diepte: 45 cmKleur: Grijs Eiken met Hoogglans WitMateriaal: MDF houtZelfmontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Ameubelment
Kasten
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�489.00
Magnify Davidi Design Rosita Dressoir
Davidi Design Rosita Dressoir
Davidi Design Rosita Dressoir
Woonkamer Meubels
Davidi Design
Wit
Een stijlvol dressoir mag niet ontbreken in jouw compleet ingerichte woonkamer. Het hoogglans witte Dressoir Rosita combineert het beste van twee werelden waardoor je een eyecatcher in je inrichting creëert. Maak je inrichting af met dit hoogglans witte dressoir en geniet van het uitzicht. Het stijlvolle dressoir is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design. Dit merk ontwerpt hoogwaardige meubels volgens Italiaans design. Het Dressoir Rosita is dan ook een mooi voorbeeld uit de collectie van het merk en straalt van elegantie. Met dit design dressoir creëer je naast een stijlvolle inrichting ook veel opbergruimte. Het hoogwaardige dressoir is voorzien van 4 deuren waarachter je totaal twee opbergplanken vind. Deze planken verdelen de ruimte op een praktische manier waardoor je al je spullen netjes kunt opbergen in dit hoogglans witte dressoir. Iedere deur is voorzien van verchroomd metalen handgrepen die sierlijk zijn vormgegeven. Deze vormgeving sluit perfect aan op het ontwerp van het design Dressoir Rosita. De handgrepen geven het geheel een lieve en vriendelijke uitstraling waar je niet omheen kunt. Met dit Italiaanse dressoir is je woonkamer compleet en geniet je van een stijlvolle inrichting. Het design dressoir is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een nette manier is afgewerkt met hoogglans wit. Het Dressoir Rosita is volledig hoogglans wit afgewerkt waardoor het meubel een echte blikvanger is in je woonkamer. Het ontwerp van het hoogglans witte dressoir is uniek en stijlvol. De pootjes en de hangrepen geven het dressoir een barok look gecombineerd met modern hoogglans wit. Je kunt het hoogglans witte dressoir dan ook prima combineren met verschillende interieurstijlen. Het barok dressoir straalt van elegantie en trekt direct je aandacht. Om het geheel compleet te maken kun je het hoogglans witte Dressoir Rosita mooi combineren met een grote spiegel of leuke woonaccessoires. Het dressoir is een praktisch en stijlvol meubel tegelijk waardoor je alle kanten op kunt wat betreft je inrichting. Ben je verliefd geworden op de stijl van het dressoir? Dan kun je het Dressoir Rosita combineren met de bijbehorende Eettafel Rosita, Salontafel Rosita, Vitrinekast Rosita 1 en Vitrinekast Rosita 2.
Dressoir
B205, D50, H91 cm.
Hout,Polyester
Een stijlvol dressoir mag niet ontbreken in jouw compleet ingerichte woonkamer. Het hoogglans witte Dressoir Rosita combineert het beste van twee werelden waardoor je een eyecatcher in je inrichting creëert. Maak je inrichting af met dit hoogglans witte dressoir en geniet van het uitzicht. Het stijlvolle dressoir is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design. Dit merk ontwerpt hoogwaardige meubels volgens Italiaans design. Het Dressoir Rosita is dan ook een mooi voorbeeld uit de collectie van het merk en straalt van elegantie. Met dit design dressoir creëer je naast een stijlvolle inrichting ook veel opbergruimte. Het hoogwaardige dressoir is voorzien van 4 deuren waarachter je totaal twee opbergplanken vind. Deze planken verdelen de ruimte op een praktische manier waardoor je al je spullen netjes kunt opbergen in dit hoogglans witte dressoir. Iedere deur is voorzien van verchroomd metalen handgrepen die sierlijk zijn vormgegeven. Deze vormgeving sluit perfect aan op het ontwerp van het design Dressoir Rosita. De handgrepen geven het geheel een lieve en vriendelijke uitstraling waar je niet omheen kunt. Met dit Italiaanse dressoir is je woonkamer compleet en geniet je van een stijlvolle inrichting. Het design dressoir is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een nette manier is afgewerkt met hoogglans wit. Het Dressoir Rosita is volledig hoogglans wit afgewerkt waardoor het meubel een echte blikvanger is in je woonkamer. Het ontwerp van het hoogglans witte dressoir is uniek en stijlvol. De pootjes en de hangrepen geven het dressoir een barok look gecombineerd met modern hoogglans wit. Je kunt het hoogglans witte dressoir dan ook prima combineren met verschillende interieurstijlen. Het barok dressoir straalt van elegantie en trekt direct je aandacht. Om het geheel compleet te maken kun je het hoogglans witte Dressoir Rosita mooi combineren met een grote spiegel of leuke woonaccessoires. Het dressoir is een praktisch en stijlvol meubel tegelijk waardoor je alle kanten op kunt wat betreft je inrichting. Ben je verliefd geworden op de stijl van het dressoir? Dan kun je het Dressoir Rosita combineren met de bijbehorende Eettafel Rosita, Salontafel Rosita, Vitrinekast Rosita 1 en Vitrinekast Rosita 2.
Woonkamer meubels> Dressoir
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�746.10
Magnify Davidi Design Rosita + Spiegel Dressoir
Davidi Design Rosita + Spiegel Dressoir
Davidi Design Rosita + Spiegel Dressoir
Woonaccessoires
Davidi Design
Wit
Een stijlvol dressoir mag niet ontbreken in jouw compleet ingerichte woonkamer. Het hoogglans witte Dressoir Rosita combineert het beste van twee werelden waardoor je een eyecatcher in je inrichting creëert. Maak je inrichting af met dit hoogglans witte dressoir en geniet van het uitzicht. Het stijlvolle dressoir is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design. Dit merk ontwerpt hoogwaardige meubels volgens Italiaans design. Het Dressoir Rosita is dan ook een mooi voorbeeld uit de collectie van het merk en straalt van elegantie. Met dit design dressoir creëer je naast een stijlvolle inrichting ook veel opbergruimte. Het hoogwaardige dressoir is voorzien van 4 deuren waarachter je totaal twee opbergplanken vind. Deze planken verdelen de ruimte op een praktische manier waardoor je al je spullen netjes kunt opbergen in dit hoogglans witte dressoir. Iedere deur is voorzien van verchroomd metalen handgrepen die sierlijk zijn vormgegeven. Deze vormgeving sluit perfect aan op het ontwerp van het design Dressoir Rosita. De handgrepen geven het geheel een lieve en vriendelijke uitstraling waar je niet omheen kunt. Met dit Italiaanse dressoir is je woonkamer compleet en geniet je van een stijlvolle inrichting. Het design dressoir is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een nette manier is afgewerkt met hoogglans wit. Het Dressoir Rosita is volledig hoogglans wit afgewerkt waardoor het meubel een echte blikvanger is in je woonkamer. Het ontwerp van het hoogglans witte dressoir is uniek en stijlvol. De pootjes en de hangrepen geven het dressoir een barok look gecombineerd met modern hoogglans wit. Je kunt het hoogglans witte dressoir dan ook prima combineren met verschillende interieurstijlen. Het barok dressoir straalt van elegantie en trekt direct je aandacht. Dit dressoir wordt meegeleverd met de bijpassende spiegel voor een complete dressoir. Ben je verliefd geworden op de stijl van het dressoir met de bijpassende spiegel? Dan kun je het Dressoir Rosita combineren met de bijbehorende Eettafel Rosita, Salontafel Rosita, Vitrinekast Rosita 1 en Vitrinekast Rosita 2. Extra afmeting informatie: Afmeting Dressoir: B205, D50, H91 cm. Afmeting Spiegel: B170, D4, H65 cm.
Spiegel
B205, D50, H91 cm.
Hout,Polyester
Een stijlvol dressoir mag niet ontbreken in jouw compleet ingerichte woonkamer. Het hoogglans witte Dressoir Rosita combineert het beste van twee werelden waardoor je een eyecatcher in je inrichting creëert. Maak je inrichting af met dit hoogglans witte dressoir en geniet van het uitzicht. Het stijlvolle dressoir is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design. Dit merk ontwerpt hoogwaardige meubels volgens Italiaans design. Het Dressoir Rosita is dan ook een mooi voorbeeld uit de collectie van het merk en straalt van elegantie. Met dit design dressoir creëer je naast een stijlvolle inrichting ook veel opbergruimte. Het hoogwaardige dressoir is voorzien van 4 deuren waarachter je totaal twee opbergplanken vind. Deze planken verdelen de ruimte op een praktische manier waardoor je al je spullen netjes kunt opbergen in dit hoogglans witte dressoir. Iedere deur is voorzien van verchroomd metalen handgrepen die sierlijk zijn vormgegeven. Deze vormgeving sluit perfect aan op het ontwerp van het design Dressoir Rosita. De handgrepen geven het geheel een lieve en vriendelijke uitstraling waar je niet omheen kunt. Met dit Italiaanse dressoir is je woonkamer compleet en geniet je van een stijlvolle inrichting. Het design dressoir is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een nette manier is afgewerkt met hoogglans wit. Het Dressoir Rosita is volledig hoogglans wit afgewerkt waardoor het meubel een echte blikvanger is in je woonkamer. Het ontwerp van het hoogglans witte dressoir is uniek en stijlvol. De pootjes en de hangrepen geven het dressoir een barok look gecombineerd met modern hoogglans wit. Je kunt het hoogglans witte dressoir dan ook prima combineren met verschillende interieurstijlen. Het barok dressoir straalt van elegantie en trekt direct je aandacht. Dit dressoir wordt meegeleverd met de bijpassende spiegel voor een complete dressoir. Ben je verliefd geworden op de stijl van het dressoir met de bijpassende spiegel? Dan kun je het Dressoir Rosita combineren met de bijbehorende Eettafel Rosita, Salontafel Rosita, Vitrinekast Rosita 1 en Vitrinekast Rosita 2. Extra afmeting informatie: Afmeting Dressoir: B205, D50, H91 cm. Afmeting Spiegel: B170, D4, H65 cm.
Woonaccessoires> Spiegel
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�899.10
Magnify Wandspiegel Ketty 187 Cm Breed - Hoogglans Zwart
Wandspiegel Ketty 187 Cm Breed - Hoogglans Zwart
Wandspiegel Ketty 187 Cm Breed - Hoogglans Zwart
Woonkamer
0 00
Ketty Mirror zwart/wit
Wandspiegel Ketty 187 cm breed in Hoogglans ZwartWandspiegel Ketty komt uit de woonprogramma Ketty is een modern spiegel voor boven uw dressoir of aan de wand. De spiegel is in combinatie met de dressoir een mooie combinatie dat uw woonkamer of eetkamer zal verrijken. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Ketty serie is verkrijgbaar in hoogglans zwart met wit of Hoogglans wit.Woonprogramma Ketty bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse meubelAfmetingen:Breedte: 187 cmHoogte: 86 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans zwartMateriaal: Spiegelglas en MDF hout
IB Living
Woonkamer Accessoires
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�159.00
Magnify Dressoir Classy 180 Cm - Donker Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Classy 180 Cm - Donker Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Classy 180 Cm - Donker Eiken Met Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
170423 - CLIO - MONUMENT OAK/WHITE GLOSS
Dressoir Classy van 180 cm in Donker eiken met hoogglans witDeze dressoir komt uit de Woonprogramma Classy die afgewerkt is in Donker eiken met hoogglans wit. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 deuren en 4 schuiflade. Dankzij de Donker eiken met hoogglans witte afwerking heeft dit dressoir een warme uitstraling. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen.Het meubel is uitgevoerd in MDF en Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating en biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 schuifladen met 4 deuren. De lade schuift soepel heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders waardoor het dressoir gebruiksvriendelijk is. Achter de deuren vind je legplanken waardoor alle ruimte op een functionele manier is ingedeeld.Voor meer producten uit deze serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Verstelbare planken op 3 niveaus- Krasbestendig- 4 deuren- 4 schuifladenAfmetingen:Hoogte: 80 cmBreedte: 180 cmDiepte: 39 cmKleur: Donker eiken met hoogglans witMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout - Melaminehars coating- MDFMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Young Furniture
Kasten
In voorraad
nieuw
60 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�259.00
Magnify Dressoir Moon 150 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Moon 150 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Moon 150 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
Smooth 36 No29
Dressoir Moon van 150 cm breed in Hoogglans WitDressoir 3dr Moon is afgewerkt in de kleur hoogglans wit met 3 deuren. De Moon serie is een collectie van hedendaagse moderne woonkamer en eetkamer meubilair. Het assortiment is afgewerkt in hoogglans gelakt wit voor een frisse en helder uitstraling. De Moon hedendaagse dressoir heeft 3 deuren elk afgewerkt met een stijlvol chromen metalen handgrepen. De gebogen chromen onderstel geeft de Moon dressoir extra luxe uitstraling. De ruime dressoir is voorzien van 3 opbergvakken, eventueel kunt u ervoor kiezen om optioneel een ladevak binnen in de kast te plaatsen. De Moon dressoir is ook in een groter wandkast model verkrijgbaar, de 4 deurs. Zie Moon Dressoir 4 deuren. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.De Woonprogramma Moon bevat ook een Barkast, Tv-meubel, Opbergkast, Glazen eettafel, Eetkamerstoel, Glazen salontafel en Dressoir. Om meer modellen te bekijken van onze Moon Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hoogglans gelakt wit- Design dressoir- 3 deuren met ruime opbergvakken + legplanken- Chromen handgrepen- Chromen gebogen onderstel- Optioneel ladevak binneninAfmeting:Hoogte: 82 cmBreedte: 150 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans WitMateriaal: MDF hout, Chrome en Chroom plintMontage meubel: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Ameubelment
Kasten
In voorraad
nieuw
3 pakketten: 67 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�399.00
Magnify Wandspiegel Ketty White 187 Cm Breed - Hoogglans Wit
Wandspiegel Ketty White 187 Cm Breed - Hoogglans Wit
Wandspiegel Ketty White 187 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
Ketty White Spiegel
Wandspiegel Ketty White van 187 cm breed in Hoogglans WitWandspiegel Ketty White komt uit de woonprogramma Ketty. Het is een modern groot spiegel voor boven uw dressoir of aan de wand. De spiegel is in combinatie met de dressoir een mooie combinatie dat uw woonkamer of eetkamer zal verrijken. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Ketty serie is verkrijgbaar in hoogglans wit of Hoogglans zwart met wit.Woonprogramma Ketty bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse meubel- Volledig hoogglansAfmetingen:Breedte: 187 cmHoogte: 86 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Spiegelglas en MDF hout
IB Living
Woonkamer Accessoires
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�159.00
Magnify Dressoir Persian 206 Cm Breed In Hoogglans Wit
Dressoir Persian 206 Cm Breed In Hoogglans Wit
Dressoir Persian 206 Cm Breed In Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
416767 - ICY
Dressoir Persian 206 cm breed in hoogglans witEen dressoir uit de Woonprogramma Persian Design. Een fantastisch dressoir die afgewerkt in wit met Hoogglans wit fronten. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 deuren en 1 schuiflade. De lade schuift soepel heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders waardoor het dressoir gebruiksvriendelijk is. Achter de deuren vind je legplanken waardoor alle ruimte op een functionele manier is ingedeeld. Dankzij de hoogglans witte afwerking, geeft de dressoir een eigentijdse en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Woonprogramma Persian bevat ook een Eetkamertafel, eetkamerstoel, salontafel, tv-meubel, Boekenplank, dressoir, opbergkast en vitrinekast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Persian Design- Afgewerkt in Hoogglans- 1 Schuifladen- 4 deuren gehard glas - Bovenblad 18mm dikAfmetingen:Hoogte: 93 cmBreedte: 206 cmDiepte: 42 cmKleur: wit, Hoogglans witMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coating- VeiligheidsglasMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Young Furniture
Kasten
In voorraad
nieuw
74 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�289.00
Magnify Dressoir Classy 180 Cm - Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Classy 180 Cm - Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Classy 180 Cm - Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
170409 - CLIO - BRUSHED OAK/WHITE GLOSS
Dressoir Classy van 180 cm in Geborsteld eiken met hoogglans witDeze dressoir komt uit de Woonprogramma Classy is afgewerkt is in Geborsteld eiken met hoogglans wit. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 deuren en 4 schuiflade. Dankzij de Geborsteld eiken met hoogglans witte afwerking heeft dit dressoir een warme uitstraling. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen.Het meubel is uitgevoerd in MDF en Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating en biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 schuifladen met 4 deuren. De lade schuift soepel heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders waardoor het dressoir gebruiksvriendelijk is. Achter de deuren vind je legplanken waardoor alle ruimte op een functionele manier is ingedeeld.Voor meer producten uit deze serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Verstelbare planken op 3 niveaus- Krasbestendig- 4 deuren- 4 schuifladenAfmetingen:Hoogte: 80 cmBreedte: 180 cmDiepte: 39 cmKleur: Geborsteld eiken met hoogglans witMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout - Melaminehars coating- MDFMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Young Furniture
Kasten
In voorraad
nieuw
60 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�259.00
Magnify Dressoir Classy 146 Cm - Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Classy 146 Cm - Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Dressoir Classy 146 Cm - Geborsteld Eiken Met Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
170406 - CLIO - BRUSHED OAK/WHITE GLOSS
Dressoir Classy van 146 cm in Geborsteld eiken met hoogglans witDeze dressoir komt uit de Woonprogramma Classy die afgewerkt is in Geborsteld eiken met hoogglans wit. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 4 deuren en 1 schuiflade. Dankzij de Geborsteld eiken met hoogglans witte afwerking heeft dit dressoir een warme uitstraling. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen.Het meubel is uitgevoerd in MDF en Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating en biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 1 schuifladen met 4 deuren. De lade schuift soepel heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders waardoor het dressoir gebruiksvriendelijk is. Achter de deuren vind je legplanken waardoor alle ruimte op een functionele manier is ingedeeld.Voor meer producten uit deze serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Verstelbare planken op 3 niveaus- Krasbestendig- 4 deuren- 1 schuifladenAfmetingen:Hoogte: 80 cmBreedte: 146 cmDiepte: 35 cmKleur: Geborsteld eiken met hoogglans witMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout - Melaminehars coating- MDFMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Young Furniture
Kasten
In voorraad
nieuw
48 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�219.00
Magnify Eettafel Onda 190 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Onda 190 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Onda 190 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
20 00
Onda eettafel 190 cm
Eettafel Onda van 190 cm breed in Hoogglans WitEen eettafel uit de woonprogramma Onda Design. Een moderne, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige eettafel voorzien van 4 v-vormige poten. De eettafel is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en afgewerkt in het Italiaans hoogglans wit. De eettafel vormt een ideaal exemplaar om in de eetkamer te plaatsen en waaraan met meerdere personen heerlijk getafeld kan worden. Maak uw inrichting compleet met bijvoorbeeld een tv-meubel, salontafel en dressoir uit de Onda hoogglans woonserie!Woonprogramma Onda bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Leverbaar in 2 afmetingen- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lakAfmetingen:Hoogte: 79 cmBreedte: 190 cmDiepte: 87 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: hoogwaardig spaanplaatMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
IB Living
Eetkamertafels
In voorraad
nieuw
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�259.00
Search Results 1 tot 30 van totaal 1750 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Mega Meubel Stunt
  (17 October 2017)
  Op Mega Meubel Stunt Hal vindt je hoge kortingen op alles wat me meubels te maken heeft. Veel klanten zijn je al voorgegaan in het zoeken en vinden v...
 • Hoekbank aanbiedingen
  (12 July 2017)
  hoekbankEethoek Solano Zwart hoekbankIb Living Eethoek Solano Zwart hoekbankEetkamer Eethoek Solano Zwart hoekbankEetkamer Ib Living Eethoek Solano...
 • Mega Meubel
  (12 July 2017)
  Veel mensen kijken en vergelijken voor nieuwe meubels op het internet. Vroeger deden ze dat ook om uiteindelijk in de winkel te kopen. Dat laatste is...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Salontafel Tv Meubel  Elmob Harmony Slide Tv Meubel Hg Wit Ella Fitzgerald Salontafel Princess Vitrinekast Calvi Calvi 140 Vitrine Hangkaatkm Vitrine Hangkast Calvi 140 Rotan  Vitrine Kast Banken Salontafels Eethoek Beeld Waar Wilt U Naar Zoeken  Schoenenkast Ibiza Large  Crosley Salontafel Brent Gpo Koffer Bank Tenzo Tenzo Wandrek Ontbijtmaker Kapstokmeubel 120 Breed Vitrinekasten Hangend Salontafel Marka Davidi Design Cube Sidetable Tv Meubel Lara  Dressoir Hoogglans Wit Schoenenbank Innovation Clubber Deluxe Fauteuil Donkergrijs Canvas Studios Harley Vlag Cd Dvd Schoenenkast Lente Label Tube Shelf Eetkamer Bed Eettafe l Eettafel Vardagsbruk Gustav  Kristensson Theepot Melkkan Bedombouwkast Kapstok 100 Mm Nachtkastje Colima Small 62 Cm Hoog   Zand Eiken Monaica Crystal Tv Meubel Sonoma Eiken Badkamer Krukjes Licht Eiken Tv Meubel Lectuurbak Stoel  Hoogglans Betty Boop Wirlitzer 5420072019840 Eetkamer Bank Hoek Tenzo Bess Tv Meubel Lowboard  Davidi Design Arwen Hoekbank Fauteulle Fautuille Bijzettafel B50 Maja Salontafels  Testttt Product 564ds6fds56fdsf5ds6 fd5sf Jkjdlf Tv Meubel Grijs Dressoir Davidi Design Davidi Design Dressoir Kast Tv Tafel Tv Tv Kast M2 Kollektion Fiona Tweepersoonsbed Marty 145x206 Cm   Wit Davidi Design Trunk Salontafel Davidi Davidi Bing  Boxspring Annabel Kast Opbergbox Mega Bureau 135 Breed Mat Zwart Toiletrolhouder Eetkamertafel Vintage Meubels Sjaaltjes Bankstel Hanglamp Matras Elmob Linos 7tv Meubel Benzinepomp Borden Kragelund Egsmark Landschoot Super Queen