U bekijkt pagina: Home » Dressoir Hoogglans Wit

Resultaten voor 'Dressoir Hoogglans Wit'

Search Results 1 tot 30 van totaal 2017 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Dressoir Onda 205 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Onda 205 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Onda 205 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Onda van 205 cm breed in Hoogglans WitEen dressoir uit de Woonprogramma Onda Design. Een modern, stijlvol en kwalitatief hoogwaardig dressoir voorzien van 4 deuren en LED verlichting. Het dressoir is gemaakt van stevig MDF en afgewerkt in het Italiaans hoogglans wit. Behalve enorm smaakvol, biedt het dressoir bijzonder veel ruimte om eenvoudig allerlei spullen in op te bergen. Er zijn dan ook meerdere legplanken aanwezig voor voldoende opbergruimte. Maak uw inrichting compleet met bijvoorbeeld een tv-meubel, salon- en eettafel uit de Onda hoogglans woonserie!Woonprogramma Onda bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lak- 4 Deuren- Zonder handgrepen- Opbergvakken met legplanken- Ingebouwde LED verlichtingAfmetingen:Hoogte: 85 cmBreedte: 205 cmDiepte: 50 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hout,Glas,Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�519.00
Magnify Dressoir Kristal White
Dressoir Kristal White
Dressoir Kristal White
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Kristal White Hoogglans WitEen dressoir uit de woonprogramma Kristal collectie. Een modern dressoir volledig in het Italiaans hoogglans wit en afgewerkt met 6 Swarovski steentjes in iedere handgreep. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans wit woonserie! De dressoir is in combinatie met wandspiegel te bestellen. Wandspiegel Kristal is ook apart te bestellen.Kristal dressoir is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lak- Chromen handgrepen bedekt met drie swaroski steentjes aan weerskanten- 2 Opbergvakken- 3 Ruime ladevakken- Optioneel wandspiegelAfmetingen:Hoogte: 87 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage Dressoir: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hout,MDF
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�629.00
Magnify Dressoir Resolution Xl 240 Cm Breed
Dressoir Resolution Xl 240 Cm Breed
Dressoir Resolution Xl 240 Cm Breed
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Resolution XL van 240 cm breed in Hoogglans Wit/ZwartModerne Dressoir uit de nieuwe Resolution collectie. Resolution serie is een collectie van hedendaagse moderne woonkamer en eetkamer meubilair. Het assortiment is afgewerkt in hoogglans voor een schoon, helder en trendy uitstraling.De resolution stijlvolle Dressoir heeft 2 grote deuren, 2 kleine deuren en 1 openvak met led. In de kast bevinden zich 3 legplanken.Woonprogramma resolution bevat ook een Groot Dressoir, Klein Dressoir, Salontafel, Vitrinekast, Uitschuifbare Eettafel, Eetkamerstoel, Tv meubel en een Tv Wandmeubel. Onderaan de pagina kunt u de overige meubels uit de serie bekijken.Kenmerken:- Compleet hoogglans- 3 houten legplanken, max. 5 kg belastbaarheid- 1 openvak- Inclusief LED verlichtingenAfmeting:Hoogte: 82 cmBreedte: 240 cmDiepte: 52 cmKleur: Hoogglans Wit met Hoogglans ZwartMateriaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Glas,Hoogw. Spaanplaat,MDF
Hoogglans wit,Hoogglans zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�699.00
Magnify Dressoir Kristal Black
Dressoir Kristal Black
Dressoir Kristal Black
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Kristal BlackEen dressoir uit de woonprogramma Kristal collectie. Een modern dressoir volledig in het Italiaans hoogglans afgewerkt met 6 Swarovski steentjes in iedere handgreep. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans wit woonserie! De dressoir is in combinatie met wandspiegel te bestellen. Wandspiegel Kristal is ook apart te bestellen.Kristal dressoir is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lak- Chromen handgrepen bedekt met drie swaroski steentjes aan weerskanten- 2 Opbergvakken- 3 Ruime ladevakken- Optioneel wandspiegelAfmetingen:Hoogte: 87 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans Zwart 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage Dressoir: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hout,MDF
Hoogglans zwart,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�629.00
Magnify Dressoir Resolution Small 203 Cm Breed
Dressoir Resolution Small 203 Cm Breed
Dressoir Resolution Small 203 Cm Breed
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Resolution Small van 203 cm breed in Hoogglans Wit/ZwartModerne Dressoir uit de nieuwe Resolution collectie. Resolution serie is een collectie van hedendaagse moderne woonkamer en eetkamer meubilair. Het assortiment is afgewerkt in hoogglans voor een schoon, helder en trendy uitstraling.De resolution stijlvolle Dressoir heeft 2 grote deuren, 2 ladevakken en 1 openvak met led. In de kast bevinden zich 2 legplanken.Woonprogramma resolution bevat ook een Groot Dressoir, Klein Dressoir, Salontafel, Vitrinekast, Uitschuifbare Eettafel, Eetkamerstoel, Tv meubel en een Tv Wandmeubel. Onderaan de pagina kunt u de overige meubels uit de serie bekijken.Kenmerken:- Compleet hoogglans- 2 houten legplanken, max. 5 kg belastbaarheid- 2 ladevakken- 1 openvak- Inclusief LED verlichtingenAfmeting:Hoogte: 82 cmBreedte: 203 cmDiepte: 52 cmKleur: Hoogglans Wit met Hoogglans ZwartMateriaal: MDF houtZelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Glas,Hoogw. Spaanplaat,MDF
Hoogglans wit,Hoogglans zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�679.00
Magnify Dressoir Malifi 160 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Malifi 160 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Malifi 160 Cm Lang - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Malifi 160 cm lang - hoogglans witDe Malifi woonprogramma is een moderne serie met een sterk karakter die zich onderscheidt door zijn Hoogglans Design, Deze serie bestaat uit hoogglans wit meubels die je interieur een moderne uitstraling geeft. Zo is de malifi serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Hoogglans, een ware aanwinst voor in uw woonkamer of eetkamer.Dressoir Malifi in hoogglans Wit is een zeer stijlvolle en modern hoogglans dressoir voor in uw woonkamer of eetkamer. Het dressoir is voorzien van 3 deuren. De deuren kun je gemakkelijk openen dankzij de schuine randen bovenaan iedere deur. De handgrepen zijn hierdoor niet zichtbaar wat voor een strakke en moderne uitstraling van het hoogglans dressoir zorgt. De Woonprogramma Malifi bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Afmeting: Hoogte: 82 cm Breedte: 162 cm Diepte: 50 cmKenmerken:Uitgevoerd in Hoogglans3x DeurenOnzichtbaar handgrepenKleur: Hoogglans WitMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage Dressoir: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�349.00
Magnify Dressoir Malifi 210 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Malifi 210 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Malifi 210 Cm Lang - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Malifi 210 cm lang - hoogglans witDe Malifi woonprogramma is een moderne serie met een sterk karakter die zich onderscheidt door zijn Hoogglans Design, Deze serie bestaat uit hoogglans wit meubels die je interieur een moderne uitstraling geeft. Zo is de malifi serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Hoogglans, een ware aanwinst voor in uw woonkamer of eetkamer.Dressoir Malifi in hoogglans Wit is een zeer stijlvolle en modern hoogglans dressoir voor in uw woonkamer of eetkamer. Het dressoir is voorzien van vier deuren. De deuren kun je gemakkelijk openen dankzij de schuine randen bovenaan iedere deur. De handgrepen zijn hierdoor niet zichtbaar wat voor een strakke en moderne uitstraling van het hoogglans dressoir zorgt. De Woonprogramma Malifi bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Afmeting: Hoogte: 82 cm Breedte: 210 cm Diepte: 50 cmKenmerken:Uitgevoerd in Hoogglans4x DeurenOnzichtbaar handgrepenKleur: Hoogglans WitMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage Dressoir: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�479.00
Magnify Dressoir Perla White 205 Cm Breed Hoogglans Wit
Dressoir Perla White 205 Cm Breed Hoogglans Wit
Dressoir Perla White 205 Cm Breed Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Perla White van 205 cm breed in Hoogglans witEen dressoir uit de woonprogramma Perla Design is een modern dressoir volledig afgewerkt in het Italiaans hoogglans wit en voorzien van ingelegde Swarovski steentjes. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 2 schuifladen. De combinatie van Italiaans hoogglans wit en de ingelegde Swarovski steentjes, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de La Perla Italiaans hoogglans wit woonserie!Woonprogramma Perla bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Ook verkrijgbaar in hoogglans zwart- Italiaanse hoogglans meubel- Chromen handgrepen- Handgrepen volledig ingelegd met swaroski stenen- Kastranden volledig ingelegd met swaroski stenen- Volledig hoogglans- Spaanplaat in kleur met 3 gespoten lagen UV lak- 2 kastdeuren- 2 laden- Wandspiegel optioneelAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 205 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hout,MDF
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�900.00
Magnify Dressoir Perla Black 205 Cm Breed Hoogglans Zwart
Dressoir Perla Black 205 Cm Breed Hoogglans Zwart
Dressoir Perla Black 205 Cm Breed Hoogglans Zwart
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Perla Black van 205 cm breed in Hoogglans zwartEen dressoir uit de woonprogramma Perla Design. Het is een modern dressoir volledig afgewerkt in het hoogglans zwart en voorzien van ingelegde Swarovski steentjes. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 2 schuifladen. De combinatie van Italiaans hoogglans zwart en de ingelegde Swarovski steentjes, geeft het dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Het dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Perla Italiaans hoogglans zwart woonserie!Woonprogramma Perlabevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Ook verkrijgbaar in Hoogglans wit- Italiaanse hoogglans meubel- Chromen handgrepen- Handgrepen volledig ingelegd met swaroski stenen- Kastranden volledig ingelegd met swaroski stenen- Volledig hoogglans- Spaanplaat in kleur met 3 gespoten lagen UV lak- 2 kastdeuren- 2 ladenAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 205 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans Zwart3 lagenMateriaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
MDF
Hoogglans zwart,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�900.00
Magnify Germania Almeria Dressoir
Germania Almeria Dressoir
Germania Almeria Dressoir
Woonkamer Meubels
Germania
Zwart
Het hoogglans zwarte Dressoir Almeria van het Duiste merk Germania is allesbehalve donker en saai. De zwarte hoogglans dressoir vertegenwoordigt een frisse en jeugdige uitstraling. De dressoir is gemaakt van kwalitatief MDF hout en afgewerkt met een zwarte hoogglans laklaag aan alleen de fronten. Dressoir Almeria is voorzien van drie lades en drie deuren, dit biedt je de mogelijkheid om spullen netjes op te bergen. De duurzame ABS randen zorgen voor een visueel aantrekkelijk beeld en een kleinere kans op krassen en schade. De hoogglansfronten zijn afgewerkt met metalen handgrepen wat zorgt voor een trendy uitstraling.
Dressoir
B192, D40, H88 cm.
Hout,Metaal
Het hoogglans zwarte Dressoir Almeria van het Duiste merk Germania is allesbehalve donker en saai. De zwarte hoogglans dressoir vertegenwoordigt een frisse en jeugdige uitstraling. De dressoir is gemaakt van kwalitatief MDF hout en afgewerkt met een zwarte hoogglans laklaag aan alleen de fronten. Dressoir Almeria is voorzien van drie lades en drie deuren, dit biedt je de mogelijkheid om spullen netjes op te bergen. De duurzame ABS randen zorgen voor een visueel aantrekkelijk beeld en een kleinere kans op krassen en schade. De hoogglansfronten zijn afgewerkt met metalen handgrepen wat zorgt voor een trendy uitstraling.
Woonkamer meubels> Dressoir
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�359.10
Magnify Spiegel Kristal White 187 X 86 Cm
Spiegel Kristal White 187 X 86 Cm
Spiegel Kristal White 187 X 86 Cm
Woonkamer
0 00
In voorraad
Spiegel Kristal White 187x86cm - Hoogglans witEen spiegel uit de woonprogramma Kristal. Een moderne spiegel voorzien van een hoogglans wit omlijsting en ideaal passend bij het Kristal hoogglans wit dressoir. De spiegel is uiteraard ook los te gebruiken en zal niet misstaan in bijvoorbeeld de hal of boven een mooi dressoir. De spiegel past door het neutrale uiterlijk in meerdere inrichtingen en garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans wit woonserie!Kristal spiegel is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lakAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 187 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF hout met Spiegel Glas
EUR
-
nieuw
Hout,Glas,MDF
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�169.00
Magnify Dressoir Lars 210 Cm - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Dressoir Lars 210 Cm - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Dressoir Lars 210 Cm - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Lars 210 cm - hoogglans wit met grijs eikenDe Woonprogramma Lars is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in Hoogglans wit met Grijs eiken effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De stijlvolle dressoir is een pure aanwinst voor liefhebbers van hoogglans met eiken van zeer hoog kwaliteit.Hoogglans wit dressoir met grijs eiken van 210 cm breed is een zeer strak en modern groot wandkast die genoeg ruimte biedt voor het netjes opbergen van uw boeken en of spullen. De Dressoir is voorzien van een 4 deuren en de binnenkant is verdeelt in twee vakken die bijde voorzien zijn van één legplank in het midden van het dressoir. de dressoir is gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal afgewerkt met een krasbestendige toplaag. De Woonprogramma lars bevat ook een Tv-meubel, spiegel, salontafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:Uitgevoerd in Hoogglans wit met grijs eiken4x deuren2x vakken1 inlegplankAfmetingen:Breedte: 210 cmHoogte: 85 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans wit met grijs eikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat
Wit,Eiken,Grijs,Hoogglans wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�479.00
Magnify Dressoir Malifi 190 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Malifi 190 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Malifi 190 Cm Lang - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Malifi 190 cm lang - hoogglans witDe Malifi woonprogramma is een moderne serie met een sterk karakter die zich onderscheidt door zijn Hoogglans Design, Deze serie bestaat uit hoogglans wit meubels die je interieur een moderne uitstraling geeft. Zo is de malifi serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Hoogglans, een ware aanwinst voor in uw woonkamer of eetkamer.Dressoir Malifi in hoogglans Wit is een zeer stijlvolle en modern hoogglans dressoir voor in uw woonkamer of eetkamer. Het dressoir is voorzien van twee deuren en drie lades. De deuren kun je gemakkelijk openen dankzij de schuine randen bovenaan iedere deur. De handgrepen zijn hierdoor niet zichtbaar wat voor een strakke en moderne uitstraling van het hoogglans dressoir zorgt. De Woonprogramma Malifi bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Afmeting: Hoogte: 82 cm Breedte: 190 cm Diepte: 50 cmKenmerken:Uitgevoerd in Hoogglans2x Deuren2x LadesOnzichtbaar handgrepenKleur: Hoogglans WitMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage Dressoir: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�499.00
Magnify Dressoir Esso 210 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Esso 210 Cm Lang - Hoogglans Wit
Dressoir Esso 210 Cm Lang - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Esso 210 cm lang - Hoogglans witDe Woonprogramma Esso is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is volledig afgewerkt in Hoogglans wit effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Esso is ook verkrijgbaar in Eiken.De Dressoir Esso is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen. Dit dressoir is voorzien van 4 houten deuren met 2 inlegplanken, gemaakt van Spaanplaat van kwaliteitsklasse E1 materiaal met een toplaag in de kleur eiken. De handgrepen zijn niet zichtbaar wat voor een strakke en moderne uitstraling van het Dressoir meubel zorgt.De Woonprogramma Esso bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, eettafel, salontafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Dressoir Esso Hoogglans wit is ook verkrijgbaar in EikenKenmerken:Uitgevoerd in Hoogglans wit4x deuren2x inlegplankenOok verkrijgbaar in EikenAfmetingen:Breedte: 210 cmHoogte: 84 cmDiepte: 50 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage Meubel: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�459.00
Magnify Monaica Electra Dressoir Hg Wit
Monaica Electra Dressoir Hg Wit
Monaica Electra Dressoir Hg Wit
Woonkamer Meubels
Monaica
Wit
Je kunt niet om dit moderne dressoir heen! Het Dressoir Electra is van het meubelmerk Monaica en heeft een fantastisch ontwerp. Bovendien creëer je met dit woonkamer meubel ook nog eens heel veel opbergruimte. Het trendy dressoir is volledig hoogglans afgewerkt en heeft zilveren accenten op de deuren. Onder het bovenblad is verlichting geplaats achter een matte kunststof strip. Deze verlichting kun je aandoen middels een stekker met schakelaar. De lades van het Dressoir Electra hebben een soft-close systeem. Combineer het hoogglans dressoir met leuke woonaccessoires en je woonkamer krijgt een geheel andere uitstraling.
Dressoir
B200, D50, H83 cm.
Hout
Je kunt niet om dit moderne dressoir heen! Het Dressoir Electra is van het meubelmerk Monaica en heeft een fantastisch ontwerp. Bovendien creëer je met dit woonkamer meubel ook nog eens heel veel opbergruimte. Het trendy dressoir is volledig hoogglans afgewerkt en heeft zilveren accenten op de deuren. Onder het bovenblad is verlichting geplaats achter een matte kunststof strip. Deze verlichting kun je aandoen middels een stekker met schakelaar. De lades van het Dressoir Electra hebben een soft-close systeem. Combineer het hoogglans dressoir met leuke woonaccessoires en je woonkamer krijgt een geheel andere uitstraling.
Woonkamer meubels> Dressoir
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�539.10
Magnify Monaica Electra Dressoir Hg Zwart
Monaica Electra Dressoir Hg Zwart
Monaica Electra Dressoir Hg Zwart
Woonkamer Meubels
Monaica
Zwart
Je kunt niet om dit moderne dressoir heen! Het Dressoir Electra is van het meubelmerk Monaica en heeft een fantastisch ontwerp. Bovendien creëer je met dit woonkamer meubel ook nog eens heel veel opbergruimte. Het trendy dressoir is volledig hoogglans afgewerkt en heeft zilveren accenten op de deuren. Onder het bovenblad is verlichting geplaats achter een matte kunststof strip. Deze verlichting kun je aandoen middels een stekker met schakelaar. De lades van het Dressoir Electra hebben een soft-close systeem. Combineer het hoogglans dressoir met leuke woonaccessoires en je woonkamer krijgt een geheel andere uitstraling.
Dressoir
B200, D50, H83 cm.
Hout
Je kunt niet om dit moderne dressoir heen! Het Dressoir Electra is van het meubelmerk Monaica en heeft een fantastisch ontwerp. Bovendien creëer je met dit woonkamer meubel ook nog eens heel veel opbergruimte. Het trendy dressoir is volledig hoogglans afgewerkt en heeft zilveren accenten op de deuren. Onder het bovenblad is verlichting geplaats achter een matte kunststof strip. Deze verlichting kun je aandoen middels een stekker met schakelaar. De lades van het Dressoir Electra hebben een soft-close systeem. Combineer het hoogglans dressoir met leuke woonaccessoires en je woonkamer krijgt een geheel andere uitstraling.
Woonkamer meubels> Dressoir
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�539.10
Magnify Spiegel Kristal Black 187x86 Cm
Spiegel Kristal Black 187x86 Cm
Spiegel Kristal Black 187x86 Cm
Woonkamer
0 00
In voorraad
Spiegel Kristal Black 187x86cmEen spiegel uit de woonprogramma Kristal. Een moderne spiegel voorzien van een hoogglans zwarte omlijsting en ideaal passend bij het Kristal hoogglans zwarte dressoir. De spiegel is uiteraard ook los te gebruiken en zal niet misstaan in bijvoorbeeld de hal of boven een mooi dressoir. De spiegel past door het neutrale uiterlijk in meerdere inrichtingen en garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Kristal Italiaans hoogglans woonserie!Kristal spiegel is verkrijgbaar in hoogglans wit of hoogglans zwart.Woonprogramma Kristal bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lakAfmetingen:Hoogte: 86 cmBreedte: 187 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans zwart 3 lagenMateriaal: MDF hout met Spiegel Glas
EUR
-
nieuw
Hout,Glas,MDF
Hoogglans zwart,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�169.00
Magnify Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit
Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit
Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Tonic 160 cm in Hoogglans witWoonprogramma Tonic is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is volledig afgewerkt in Hoogglans wit effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Dit dressoir is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. De beige uitvoering is afgewerkt in mat, de witte uitvoering is afgewerkt met hoogglans lak.Dressoir Tonic is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen. bestaat uit drie kasten met deurtjes, Achter elk deur beschikt dit model over een legplank welke verstelbaar is in hoogte voor het flexibel indelen van je kast. De deuren en lades zijn voorzien van metalen handgrepen wat voor een strakke en moderne uitstraling van het Dressoir meubel zorgt.Woonprogramma Tonic bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, Vitrinekast en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Dressoir Tonic Hoogglans wit is ook verkrijgbaar in Mat BeigeKenmerken:- Uitgevoerd in Hoogglans wit- 3x deuren- Hoogte verstelbaar inlegplanken- Ook verkrijgbaar in Mat BeigeAfmetingen:Breedte: 160 cmHoogte: 86 cmDiepte: 43 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Metalen handgrepenMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat,Metaal
Wit,Hoogglans wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�319.00
Magnify Germania Adana Dressoir
Germania Adana Dressoir
Germania Adana Dressoir
Woonkamer Meubels
Germania
Wit
Een mooi dressoir van degelijke kwaliteit. Het Dressoir Adana is vooral een veelzijdig meubel. Door een mooi design te combineren met een praktisch ontwerp heeft dit woonkamer meubel alles wat je wenst. Het meubelmerk Germania heeft dit model ontworpen. De deuren van het Dressoir Adana zijn afgewerkt met hoogglans witte lak en uitgevoerd in MDF-hout. De romp van het dressoir is mat wit van kleur. Verder heeft het dressoir twee deuren met twee legplanken en drie lades. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar zodat je zelf de indeling kunt aanpassen. Geef het hoogglans dressoir meer flair met leuke woonaccessoires.
Dressoir
B144, D40, H86 cm.
Hout,Metaal
Een mooi dressoir van degelijke kwaliteit. Het Dressoir Adana is vooral een veelzijdig meubel. Door een mooi design te combineren met een praktisch ontwerp heeft dit woonkamer meubel alles wat je wenst. Het meubelmerk Germania heeft dit model ontworpen. De deuren van het Dressoir Adana zijn afgewerkt met hoogglans witte lak en uitgevoerd in MDF-hout. De romp van het dressoir is mat wit van kleur. Verder heeft het dressoir twee deuren met twee legplanken en drie lades. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar zodat je zelf de indeling kunt aanpassen. Geef het hoogglans dressoir meer flair met leuke woonaccessoires.
Woonkamer meubels> Dressoir
Review product
 
Review Winkel
Trendy Meubels
 
�251.10
Magnify Wandspiegel Perla White 180 Cm Breed
Wandspiegel Perla White 180 Cm Breed
Wandspiegel Perla White 180 Cm Breed
Woonkamer
0 00
In voorraad
Wandspiegel Perla White van 180 cm breed in Hoogglans witWandspiegel uit de woonprogramma Perla is een een moderne spiegel voorzien van een hoogglans witte omlijsting en ideaal passend bij het Perla hoogglans witte dressoir. De spiegel is uiteraard ook los te gebruiken en zal niet misstaan in bijvoorbeeld de hal of boven een mooi dressoir. De spiegel past door het neutrale uiterlijk in meerdere inrichtingen en garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Perla Italiaans hoogglans wit woonserie!Woonprogramma Perla bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse hoogglans meubel- Volledig hoogglans- Spaanplaat in kleur met 3 gespoten lagen UV lak- Ook leverbaar in combinatie met dressoir PerlaAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 180 cmDiepte: 5 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: MDF hout en SpiegelglasMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hout,Glas,Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�159.00
Magnify Wandspiegel Onda 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Wandspiegel Onda 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Wandspiegel Onda 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Wandspiegel Onda van 180 cm breed in Hoogglans WitEen wandspiegel uit de Woonprogramma Onda Design. Een moderne, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige spiegel voorzien van een hoogglans witte lijst. De spiegel is ideaal om bij het bijpassende dressoir uit de Onda collectie te plaatsen! Daarenboven zal de spiegel losstaand bijvoorbeeld in de hal ook niet misstaan! Maak uw inrichting compleet met bijvoorbeeld een tv-meubel, eettafel en dressoir uit de Onda hoogglans woonserie!Woonprogramma Onda bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken- Italiaans meubel- Volledig hoogglans- 3 lagen gespoten UV lakAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 180 cmDiepte: 4 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: hoogwaardig spaanplaatMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hout,Glas,Hoogw. Spaanplaat
Wit,Hoogglans wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�159.00
Magnify Wandspiegel Perla Black 180 Cm Breed
Wandspiegel Perla Black 180 Cm Breed
Wandspiegel Perla Black 180 Cm Breed
Woonkamer
0 00
In voorraad
Wandspiegel Perla Black van 180 cm breed in Hoogglans zwartWandspiegel uit de woonprogramma Perla is een een moderne spiegel voorzien van een hoogglans zwart omlijsting en ideaal passend bij het Perla hoogglans zwart dressoir. De spiegel is uiteraard ook los te gebruiken en zal niet misstaan in bijvoorbeeld de hal of boven een mooi dressoir. De spiegel past door het neutrale uiterlijk in meerdere inrichtingen en garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Perla Italiaans hoogglans zwart woonserie!Woonprogramma Perla bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse hoogglans meubel- Volledig hoogglans- Spaanplaat in kleur met 3 gespoten lagen UV lak- Ook leverbaar in combinatie met dressoir PerlaAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 180 cmDiepte: 5 cmKleur: Hoogglans zwartMateriaal: MDF hout en SpiegelglasMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hout,Glas,Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�159.00
Magnify Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit Met Antraciet
Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit Met Antraciet
Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit Met Antraciet
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Tonic 160 cm in Hoogglans wit met AntracietWoonprogramma Tonic is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is volledig afgewerkt in Hoogglans wit met Antraciet effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Dit dressoir is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. De beige uitvoering is afgewerkt in mat, de witte uitvoering is afgewerkt met hoogglans lak.Dressoir Tonic is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen. bestaat uit drie kasten met deurtjes, Achter elk deur beschikt dit model over een legplank welke verstelbaar is in hoogte voor het flexibel indelen van je kast. De deuren en lades zijn voorzien van metalen handgrepen wat voor een strakke en moderne uitstraling van het Dressoir meubel zorgt.Woonprogramma Tonic bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, Vitrinekast en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Dressoir Tonic Hoogglans wit is ook verkrijgbaar in Mat BeigeKenmerken:- Uitgevoerd in Hoogglans wit met Antraciet- 3x deuren- Hoogte verstelbaar inlegplanken- Ook verkrijgbaar in Mat BeigeAfmetingen:Breedte: 160 cmHoogte: 86 cmDiepte: 43 cmKleur: Hoogglans wit met AntracietMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Metalen handgrepenMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat,Metaal
Wit,Antraciet,Hoogglans wit,Hoogglans antraciet
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�319.00
Magnify Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit Met Wenge
Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit Met Wenge
Dressoir Tonic 160 Cm - Hoogglans Wit Met Wenge
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Tonic 160 cm in Hoogglans wit met WengeWoonprogramma Tonic is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is volledig afgewerkt in Hoogglans wit met Wenge effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Dit dressoir is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. De beige uitvoering is afgewerkt in mat, de witte uitvoering is afgewerkt met hoogglans lak.Dressoir Tonic is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen. bestaat uit drie kasten met deurtjes, Achter elk deur beschikt dit model over een legplank welke verstelbaar is in hoogte voor het flexibel indelen van je kast. De deuren en lades zijn voorzien van metalen handgrepen wat voor een strakke en moderne uitstraling van het Dressoir meubel zorgt.Woonprogramma Tonic bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, Vitrinekast en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Dressoir Tonic Hoogglans wit met Wenge is ook verkrijgbaar in Mat BeigeKenmerken:- Uitgevoerd in Hoogglans wit met Wenge- 3x deuren- Hoogte verstelbaar inlegplanken- Ook verkrijgbaar in Mat BeigeAfmetingen:Breedte: 160 cmHoogte: 86 cmDiepte: 43 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Metalen handgrepenMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat,Metaal
Wit,Hoogglans wit,Wengé
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�319.00
Magnify Dressoir Ketty 218 Cm Breed - Hoogglans Zwart Met Wit
Dressoir Ketty 218 Cm Breed - Hoogglans Zwart Met Wit
Dressoir Ketty 218 Cm Breed - Hoogglans Zwart Met Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Ketty van 218 cm breed in Hoogglans Zwart met WitDeze dressoir komt uit de Woonprogramma Ketty Design. Een fantastisch design vitrinekast volledig afgewerkt in het Italiaans hoogglans wit met zwart. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige MDF materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft de dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De dressoir kan in combinatie met de spiegel bestelt worden. U kunt de spiegel ook los bestellen. De dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en dressoir uit de Ketty Italiaans hoogglans wit woonserie! Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Ketty serie is verkrijgbaar in hoogglans wit en Hoogglans wit met zwart.Woonprogramma Ketty bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse meubel- Volledig hoogglans- 3 Gespoten lagen UV lak- 3 Ladevakken- 2 Opbergvakken- Geen handgrepen- Optioneel Wandspiegel KettyAfmetingen:Hoogte: 87 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmAfmetingen Wandspiegel KettyBreedte: 187 cmHoogte: 86 cmDiepte: 2 cmKleur: Hoogglans wit met zwartMateriaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hout,Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit,Hoogglans zwart,Wit,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�499.00
Magnify Dressoir Ketty White 218 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Ketty White 218 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Ketty White 218 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Ketty White van 218 cm breed in Hoogglans WitDeze dressoir komt uit de Woonprogramma Ketty White Design. Een fantastisch vitrinekast volledig afgewerkt in hoogglans wit. Het dressoir biedt voldoende opbergruimte door de aanwezigheid van 2 deuren en 3 schuifladen. De combinatie van hoogwaardige MDF materialen en de Italiaans hoogglans witte afwerking, geeft de dressoir een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De dressoir kan in combinatie met de spiegel bestelt worden. U kunt de spiegel ook los bestellen. De dressoir garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de woonkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en dressoir uit de Ketty Italiaans hoogglans wit woonserie!  Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonprogramma Ketty bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Italiaanse meubel- Volledig hoogglans- 3 Gespoten lagen UV lak- 3 Ladevakken- 2 Opbergvakken- Geen handgrepen- Spiegel optioneelAfmetingen Dressoir:Hoogte: 86 cmBreedte: 218 cmDiepte: 51 cmAfmetingen Wandspiegel:Breedte: 187 cmHoogte: 86 cmDiepte: 4 cmKleur: Hoogglans wit 3 lagenMateriaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
EUR
-
nieuw
Hout,MDF
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�499.00
Magnify Dressoir Bump 151 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Bump 151 Cm Breed - Hoogglans Wit
Dressoir Bump 151 Cm Breed - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Bump 151 cm breed - Hoogglans witModerne Dressoir komt uit de woonprogramma Bump en is uitgevoerd in de kleur hoogglans wit. Het is een stijlvol Dressoir voor in de woonkamer of eetkamer. Deze stijlvolle Bump serie is voorzien van gelakt hoogglans oppervlakte, kwaliteit materiaal met een exclusief design waarmee deze serie een complete succes is voor in uw woning. Samen met de optionele multicolor LED verlichting gecombineerd met elegant design en top kwaliteit brengt bump serie een ware luxe in uw woonkamer, eetkamer of hal.De Dressoir Bump is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen en is voorzien van 3 deuren met legplanken. Het meubel is voorzien van 1 glazen deur met glazen legplank waarin u mooi uw accessoires in kunt tonen.Woonprogramma bump bevat ook een Dressoir 151 cm, Dressoir 180 cm, Buffetkast en Tv meubel.Kenmerken:- 3 deuren met legplanken- 1 deur met glas en glazen legplank- chrome strip- Optionele multicolor LED verlichtingAfmetingen:Breedte: 151 of 180 cmHoogte: 80 cmDiepte: 50 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met GehardglasZelfmontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Glas,Hoogw. Spaanplaat,Chroom,Metaal
Wit,Hoogglans wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�329.00
Magnify Dressoir Pandoria 210 Cm - Hoogglans Wit
Dressoir Pandoria 210 Cm - Hoogglans Wit
Dressoir Pandoria 210 Cm - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Pandoria 210 cm - Hoogglans witDe Woonprogramma Pandoria is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is volledig afgewerkt in Hoogglans wit effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende meubels zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Het Dressoir is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen en bestaat uit 4 deuren met inlegplanken erin, Achter elk deur beschikt dit model over een legplank die u goed kunt benutten.De Woonprogramma Pandoria bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Vitrinekast en een compleet wandmeubel set. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Hoogglans wit- 4x deuren- 4x InlegplankenAfmetingen:Breedte: 210 cmHoogte: 85 cmDiepte: 51 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat
Wit,Hoogglans wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�449.00
Magnify Dressoir Bump 151 Cm Breed - Hoogglans Zwart
Dressoir Bump 151 Cm Breed - Hoogglans Zwart
Dressoir Bump 151 Cm Breed - Hoogglans Zwart
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Bump van 151 cm breed in Hoogglans zwartModerne Dressoir komt uit de woonprogramma Bump en is uitgevoerd in de kleur hoogglans zwart. Het is een stijlvol Dressoir voor in de woonkamer of eetkamer. Deze stijlvolle Bump serie is voorzien van gelakt hoogglans oppervlakte, kwaliteit materiaal met een exclusief design waarmee deze serie een complete succes is voor in uw woning. Samen met de optionele multicolor LED verlichting gecombineerd met elegant design en top kwaliteit brengt bump serie een ware luxe in uw woonkamer, eetkamer of hal.De Dressoir Bump is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen en is voorzien van 3 deuren met legplanken. Het meubel is voorzien van 1 glazen deur met glazen legplank waarin u mooi uw accessoires in kunt tonen.Woonprogramma bump bevat ook een Dressoir 151 cm, Dressoir 180 cm, Buffetkast en Tv meubel.Kenmerken:- 3 deuren met legplanken- 1 deur met glas en glazen legplank- chrome strip- Optionele multicolor LED verlichtingAfmetingen:Breedte: 151 of 180 cmHoogte: 80 cmDiepte: 50 cmKleur: Hoogglans zwartMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met GehardglasZelfmontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Glas,Hoogw. Spaanplaat,Chroom,Metaal
Hoogglans zwart,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�329.00
Magnify Dressoir Rento 160 Cm - Hoogglans Wit
Dressoir Rento 160 Cm - Hoogglans Wit
Dressoir Rento 160 Cm - Hoogglans Wit
Woonkamer
0 00
In voorraad
Dressoir Rento 160 cm - Hoogglans witDe Woonprogramma Rento is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is volledig afgewerkt in Hoogglans wit die een strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende meubels zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Het Dressoir is geschikt voor het netjes opbergen van uw spullen en bestaat uit 2 deuren en 3 laden met handgrepen, Achter elk deur beschikt dit model over een legplank die u goed kunt benutten.De Woonprogramma Rento bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Vitrinekast en een Opbergkast. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Italiaans meubel- Uitgevoerd in Hoogglans wit- 2x deuren- 3x Lades- 2x Inlegplanken- HandgrepenAfmetingen:Breedte: 160 cmHoogte: 75 cmDiepte: 42 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
EUR
-
nieuw
Hoogw. Spaanplaat
Wit,Hoogglans wit
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels style meubelen
 
�349.00
Search Results 1 tot 30 van totaal 2017 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Hoekbank aanbiedingen
  (12 July 2017)
  hoekbankEethoek Solano Zwart hoekbankIb Living Eethoek Solano Zwart hoekbankEetkamer Eethoek Solano Zwart hoekbankEetkamer Ib Living Eethoek Solano...
 • Mega Meubel
  (12 July 2017)
  Veel mensen kijken en vergelijken voor nieuwe meubels op het internet. Vroeger deden ze dat ook om uiteindelijk in de winkel te kopen. Dat laatste is...
 • Alle nieuwsberichten »