Mijn Marokkaanse Wonen Droom Gerealiseerd: How-to

Geplaatst door

Weet je wat heel hoog op mijn bucket list stond? Nee niet uit een vliegtuig springen. Nee ook niet een meet en greet met Sir Richard Branson o.i.d. Nee, ik wilde een woonkamer in Arabische stijl. Specifiek Marokkaans of Egyptisch.

En dat is gelukt. Ik heb een paar dingen gekocht. Een lamp, een vloerkleed en een nog een paar lampen. Met deze interieur stukken heb ik een Arabische sfeer geblazen in mijn woonkamer waar ik tot de dag van vandaag as we speak nog van geniet.

-> Mijn keuze Ghalia.nl: Oosterse wandlampen

Juist ja een paar wandlampen en ook een zogenaamde plafondlamp. In de woonkamer en ook in de eetkamer hebben we die lampen. Het is niet heel veel werk. Je besteld die lampen online. En dan is het een kwestie van installeren. Gelukkig ben ikzelf nogal handig. Mijn vrouw niet die heeft twee linkerhanden die zou echt iemand moeten laten komen om die lampen aan te brengen op plafond of wand.

Trouwens om aan een misverstand dat ik vaak hoor een einde te maken. Oosterse Marokkaanse lampen hoeven helemaal niet duur te zijn. Ze kosten van rond de 50 Euro tot en met een paar honderd Euro voor de zeer grote of luxe modellen. That’s it. Dat valt dus reuze mee en zeker geen aanslag op de portemonnee. Zeker als je in de sale koopt.

-> Uitverkoop: Goedkope oosterse lampen

Zo heb ik in de sale een stuk of vier lampen kunnen aanschaffen. Op die manier konden wij als gezin veel geld besparen. Maar alsnog het droom interieur realiseren dat wij al zo lang voor ogen hadden. We hoefden niet helemaal naar Marokko af te reizen het ging gewoon vanuit onze luie stoel. Maargoed, volgende keer ga ik jullie vertellen over onze Berber tapijten wat man wat zijn die fraai. Maar nu begin ik dorst te krijgen dus ik ga een einde breien aan dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *