Selecteer een pagina

Wanneer je naar een nieuwe woning gaat verhuizen is dat natuurlijk een leuke klus. Het hele verhuizen op zichzelf kan wel een uitdaging zijn. Het is niet altijd even gemakkelijk om de koelkast, zware meubels en spullen te verhuizen. Gelukkig kun je een verhuislift huren in Rotterdam en andere steden in ons land. Het is dan gemakkelijk om de spullen te verhuizen van boven naar beneden of juist andersom. Het ligt er maar net aan waar je woont. Het is ook afhankelijk of je een appartement hebt of gewone woning. Ook bij een gewone woning kan het handig zijn. Zeker als je een balkon hebt op de eerste verdieping. Je kunt dan de zware meubels voor de bovenverdieping naar boven brengen. Ook een wasmachine naar de eerste of tweede verdieping van de woning brengen is dan een stuk gemakkelijker.

Doe het slim

Het is belangrijk om vooraf een plan te maken over hoe je de verhuizing gaat doen. Zorg dat je voldoende hulp hebt. Door te zorgen voor voldoende spierballen is het verhuizen van alle spullen nog gemakkelijker. Door vooraf alles goed in te pakken en te ordenen is het allemaal wat gemakkelijker. Zorg dat op de dozen staat naar welke kamer het moet gaan. Zo heb je de dozen geen tien keer in de hand, voordat ze op de juiste plek staan.

Demonteren en monteren

Alle spullen en zware meubels die je uit elkaar kunt halen moet je uit elkaar halen. Hierdoor worden ze allemaal een stuk gemakkelijker om te verplaatsen. Wanneer het echter moeilijk gaat dan kun je het allemaal even laten zitten. Je moet de meubels immers ook niet kapot maken. Het moet verhuisd worden en niet naar de stort. Let hier wel goed op bij het verhuizen van de spullen.