Selecteer een pagina

Veel woonkamers zijn ingericht rond de televisie. Die hypnotiserende, lichtgevende doos waar we met het hele gezin voor zitten bepaalt hoe we wonen en waar het meubilair komt te staan. Naast het scherm is een passend TV meubel uiteraard ook van belang. Als je nergens een mooi exemplaar kunt vinden dan is er een oplossing; maatwerk. Wat er mogelijk is en hoe je te werk gaat lees je op deze pagina.

Groter, meer en digitaal

Televisies zijn flink veranderd in de loop der tijd. Schermen zijn platter geworden, de oppervlakte is toegenomen en de beeldverhouding is ook veranderd. Van VHS banden zijn we naar DVD schijven gegaan en nu komt alles streamend binnen via een set top box. De ontwikkeling van TV meubels is echter blijven steken in het verleden, met ongeïnspireerde modellen waar je niet echt vrolijk van wordt. Het liefst zou je zelf gaan zagen en timmeren maar dat vereist vakkennis. Er is een oplossing! Je kunt een TV meubel op maat in Rotterdam laten maken. Zo haal je een uniek pronkstuk in huis dat er ook prachtig uitziet als de televisie niet aanstaat.

Hoe maak je een maatwerk TV meubel?

Het begint met een idee. Je hebt vast al nagedacht over jouw ideale TV meubel op basis van jouw setup. Misschien heb je een uitgebreide Blu-Ray collectie met een vette surround sound opstelling, of je houdt het simpel met een ChromeCast dongle in je flatscreen televisie waar je al jouw entertainment mee streamt. Er zijn zoveel opties dat er eigenlijk geen standaard meubel voor te ontwerpen valt.

Kijk om je heen, pak een meetlint en denk even na over wat je echt wilt hebben. Niet alleen vandaag maar ook over meerdere jaren, want maatwerk meubels zijn duurder dan lopende band producten. We hebben het hier niet over doe-het-zelf bouwpakketten maar unieke exemplaren die 100% gemaakt zijn voor de ruimte waar ze komen te staan én de mensen die er gebruik van zullen maken. Heb jij een idee voor het perfecte TV meubel en zoek je naar een expert in houtbewerking? Dan kun je terecht bij Meubelmakerij Rotterdam waar ze jouw droom tot werkelijkheid zullen maken.

Heb je geen idee hoe te beginnen? Neem dan contact op met de specialisten, zij hebben vast goede ideeën om jouw project te realiseren!