Selecteer een pagina

Een warm welkom in eigen huis klinkt vanzelfsprekend, maar toch blijken veel mensen graag nog een aanpassing in huis te willen maken. Niet alleen decoratieve aanpassingen behoren tot een verandering, ook een optimale benutting van het woonoppervlak maakt een woning een eigen thuis. Met de items van De Toren in Breda lukt het altijd om een mooi interieur te creëren.

Creëer ruimte in uw woning

U kunt bijvoorbeeld kiezen om uw keuken naar uw wensen aan te passen, of om een tussenwand te verwijderen voor een ruimer ogende kamer. Maar in praktische zin is er wellicht ook nog winst te behalen. Misschien heeft u een smalle gang en een overvolle garderobe door een groot gezin: een kleine verandering op bouwkundig gebied kan voor een geheel nieuwe ruimte zorgen.

Rekening houden met bouwvergunningen

Houdt bij bouwkundige veranderingen wel rekening met de bouw van uw huis, essentiële draagmuren kunnen natuurlijk niet zomaar weggehaald worden. Tevens is een goede elektriciteitsvoorziening van groot belang; niet alleen tijdens het klussen, maar ook een correcte aanleg ervan met vooral voldoende stopcontacten. Het belangrijkste is uiteraard de stijl en inrichting, welke volledig voldoet aan uw wensen en perfect past bij uw gezin en leefgewoonte.

Schakel interieur advies in!

Er komt nogal wat bij kijken om uw huis naar de perfecte indeling te brengen. Goede bouwtekeningen en 2D en 3D visualisaties zorgen dan ook voor de beste voorbereiding. Bij De Toren wordt u geholpen door professionals en hier kan uw interieurontwerp altijd gerealiseerd worden. Als het nu gaat om een kleine gang of om een volledige woning, niets is onmogelijk om uw droomhuis tot stand te laten komen.