Selecteer een pagina

Gelukkig is het in deze corona pandemie nog steeds mogelijk om te verhuizen, hier komt echter wel een hoop meer regels en andere zaken bij kijken. Maar de basis verhuizing is er nog, en die willen we natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen, dat zit niet altijd mee. Daarom geven we hier een paar simpele tips die jouw verhuizing een stukje in de goede kant duwen.

De voorbereiding

Hier begint alles, het voorbereiden van de verhuizing. Hier zien de meeste van ons tegenop want het is een hoop zoek en regelwerk. Er is een optie om dit natuurlijk te laten doen maar de prijzen die daarbij komen kijken zijn voor sommige te gek. Maar welke van de To Do´s moet ik nou echt op letten. Om te beginnen het klaarzetten in huis dit scheelt een hoop gedoe tijdens het verhuizen, zorg dat alles wat in dozen past in dozen zit en dat ze gelabeld zijn en op de nieuwe locatie gelijk in de juiste ruimte komen te staan. Daarnaast is het makkelijk als alles omtrent de adreswijziging is geregeld, het is vervelend om er na de verhuizing achter te komen dat dit niet goed zit. U kunt alles handmatig wijzigen of via ANWB of PostNL dit laten doen tegen betaling.

Corona regels

Helaas moeten we dus rekening houden met de corona maatregelen. Wat betekent dat allemaal voor een verhuizing? Een aantal hoofdregels die inmiddels al bekend zijn zoals de 1,5 meter afstand is natuurlijk nog steeds van kracht. Ook de maximale hoeveelheid personen maakt het niet makkelijk, een verhuizing met vrienden of familie zal hem even niet worden. Een verhuisbedrijf is dan de perfecte oplossing, op zoek naar een verhuizer bij u in de buurt? Google dan eens naar verhuisbedrijf Delft of verhuisbedrijf Zoetermeer. U mag echter niet mee rijden in de verhuisbus en op beide locaties moeten sanitaire gelegenheden zijn die voldoen aan de maatregelen, check hiervoor de ANWB website.