Selecteer een pagina

Een grote stap in ieders leven, een woning kopen of huren. Je gaat van een vertrouwd plekje naar iets nieuws om alles daar weer op te bouwen, voor de meeste een leuke gebeurtenis en voor andere een hoop stress. Maar als alles staat is dat een hele opluchting, maar wel eens nagedacht over een ander interieur of andere inrichting ervan? Na dit artikel weet je er genoeg over om wat aanpassingen te doen en je woonkamer of de hele woning een frisse look te geven.

Woonkamer

Een woonkamer wil je zo ruim mogelijk hebben, dit is tenslotte de ruimte waar je binnenkomt na een lange dag en op de bank wil ploffen. Dan wil je niet in een drukke chaos belanden. Maar hoe maken we iets zo ruimtelijk mogelijk? Je kunt starten door de hoge meubels zoveel mogelijk aan de zijkant houden. En de lage meubels in het midden te houden, hierdoor kijk je dwars door de ruimte heen, dit geeft een mooi en luchtig effect.

Badkamer

Een badkamer willen de meeste zo strak mogelijk hebben, zorg ervoor dat de kleuren netjes op elkaar zijn afgestemd en houd zo veel mogelijk in kastjes en binnen deurtjes. Dit houd het netjes en zorgvuldig. Goede belichting is ook een must in de badkamer, na een douche wil je niet in een slecht belichte ruimte zijn met alle damp werkt dat niet lekker. Zorg dus voor goede spotjes.

Slaapkamer

In de slaapkamer hoort natuurlijk een groot bed centraal te staan, zorg dat de muren matchen met de kleuren van de kamer en dat de TV samen met het bed als middelpunt van de kamer staan, dit geeft een luxe gevoel. Probeer kleding zoveel mogelijk in een kast te hangen en geordend te houden, kleding op de vloer geeft al snel een rommelige look. Om grote meubels naar de slaapkamer te krijgen raden we aan een verhuislift huren.

Vind je het lastig om de verhuizen alleen te doen dan zou je bijvoorbeeld hulp kunnen vragen bij student verhuis service. Er is veel aanbod in aanbieders die je hierbij kunnen helpen. Overweeg welke specialist echt bij jou past.