Selecteer een pagina

Een dakdekker is iemand die je dak dekt, zo ver komen de meeste mensen nog wel. Het woord rolt lekker over de tong bovendien, omdat het een alliteratie is. Maar wat houdt het dekken van een dak nou precies in? Het is namelijk wel belangrijk dat je weet wat dit inhoudt als je ook de juiste keuze wil maken wat betreft de dakdekker die je van plan bent in te huren. Eigenhuis Dakdekker is een dakdekker Eindhoven bijvoorbeeld, maar dan moet je alsnog eerst research doen naar het bedrijf en wat ze doen.

Kernwaarden

Als je de website van Eigenhuis Dakdekker opent, zie je meteen dat het een dakdekker Eindhoven is. Op de hoofdpagina zetten ze een aantal van hun kernwaarden op een rijtje, waaronder kwaliteit. Enerzijds is dit natuurlijk fijn om te zien: een dakdekker die om kwaliteit geeft en dat ook durft te beweren op z’n website, zal niet zo snel slechte kwaliteit werk leveren. Anderzijds is het ook een beetje overbodig, want welk bedrijf zou er nou voor uitkomen dat ze géén kwalitatief werk levert? Enfin, het zij zo. Iets wat in het voordeel van Eigenhuis Dakdekker spreekt, is het feit dat het bedrijf bekend is van RTL 4. Waarschijnlijk is het dus een dakdekkersbedrijf dat voor verbouwings-programma’s op tv het dakdekken doet. Als John de Mol het bedrijf vertrouwt, zal het vast goed zijn.

Vakmensen

Verder geven ze aan alleen te werken met echte vakmensen. Dit ondersteunt natuurlijk hun uitspraak aangaande het leveren en waarderen van goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze ook goede service, want ze hebben één vast aanspreekpunt en zijn bovendien zelfs voor spoedklussen bereikbaar. Dat is fijn, want hoe vervelend is het wanneer je om zondagavond met een gat in je dak zit en er niemand te bereiken is die je kan helpen? Op zo’n moment wil je echt niet wachten tot maandagochtend. Eigenhuis dakdekker zegt er meteen te zijn.